kr. 3.309
Klassifikation: Iberico, økologi-certificeret, fritgående, opfodret med agern, vilde urter
Stykke: Forben
Modningsperiode: Over 24 måneder
Vægt: 4.5-5 kg
Region: Salamanca
Inkluderer: Skinkestativ og kniv – eller charcuterieprøvepakke
Fermin-familien har i over 65 år produceret skinke i Salamanca-regionens bjerge. Familien forvalter landområder, som grænser op til La Alberca nationalparken og har i lang tid været fortalere for miljømæssig bæredygtighed. Som noget særligt er disse skinker produceret og kontrolleret efter EU’s økologiforordning, og der opfodres med økologisk dyrket korn mens sortfodsgrisene er små. Senere sættes dyrene ud i områdets egeskove, hvor de lever af olden, græsser og vilde urter. I produktionen er der ingen antibiotika, ingen pesticider, ingen kunstgødning og ingen GMO. Resultatet er en helt naturlig økologisk jamón fremstillet med økologisk havsalt. Smagen er utrolig.
Afhængigt af varelager kan der pålægges op til 48 timer til den normale leveringstid. Det er ventetiden værd.
Vægt | 9 kg |
---|---|
Størrelse | 100 × 20 × 12 cm |