Hvad gør os til eksperter?

Vi har arbejdet med dette i lang tid.

Vi har årtiers erfaring inden for jamonbranchen og vi er på fornavn med næsten alle Spaniens jamonproducenter. Det er derfor at vi udover internationale mærker som Cinco Jotas og Joselito også fører varer fremstillet af mindre, lokale firmaer som Isaac Martín, Montaraz og Campo Alto. Mærker som Prim kendes som et rigtig godt køb i Spanien men ukendte i udlandet. 

Vi har drevet denne butik på vores erfaring, ekspertise og netværk. God fornøjelse!

ramon.jpg

Ramón Baiget

er medejer af Ibericsa, en af Barcelonas vigtigste gourmet-Jamon-distributører. Han har leveret Jamon og andre delikatesser til regionens bedste restauranter og butikker i mere end 30 år. Han kender landmændene, han kender kvalitet, han kender Jamon. Han har ansvaret for at vælge det bedste Spanien har at tilbyde. 

Ramón er vores indkøber.

victor.jpg

Victor Gomez

Ramóns partner i Ibericsa er en af Spaniens førende producenter af gourmet-Jamon-. Hans flokke af sortfodssvin strejfer over 100 kvadratkilometer bølgende egekrat i Salamanca. 

Victor er en af vores leverandører.

josh-1.jpg

Josh Merrow

er dobbelt amerikansk-spansk statsborger. Josh har startet og kørt onlinebutikker siden 1999. Han har arbejdet med Victor og Ramón siden 2007. Han er erfaren med e-handel og onlinesikkerhed ved at for en online-forretnings succes beror på fuld tilfredshed fra 100% af kunderne. 

Josh styrer butikken.

josep2-1.jpg

Josep Baiget

Ramóns søn er ansvarlig for at sikre, at vores ordrer pakkes perfekt og sendes til tiden. 

Josep fører tilsyn med lagerpersonalet og logistikken.

montse.jpg

Montse Vancells

bemander telefonen og e-mail. Hun taler engelsk og spansk. Hun har arbejdet i Jamonbranchen i 15 år. Hun tager sig af dig hvis du vil bestille via telefon, har et spørgsmål eller vil give ris eller ros.

Gå ikke glip af vores kampagner!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig en rabatkode.
    Abonner