Hvorfor er vi eksperter?

Vi har gjort det længe.

Vi har årtiers erfaring inden for jamonbranchen. Mellem os kender vi, ofte på fornavnsbasis, næsten alle jamonproducenterne i Spanien. Derfor har vi ud over internationale mærker som Cinco Jotas og Joselito jamones fremstillet af mindre, lokale firmaer som Isaac Martín, Montaraz og Campo Alto. Mærker som Prim, en stor værdi i Spanien, men ukendt andre steder. Vi har denne butik baseret på vores erfaring, ekspertise og forhold. God fornøjelse!

ramon.jpg

Ramón Baiget

er medejer af Ibericsa, en af Barcelonas vigtigste gourmet-Jamon-distributører. Han har leveret Jamon og andre delikatesser til regionens bedste restauranter og butikker i mere end 30 år. Han kender landmændene, han kender kvalitet, han kender Jamon. Han har ansvaret for at vælge det bedste, Spanien har at tilbyde. Ramón er vores køber.

victor.jpg

Victor Gomez

Ramóns partner i Ibericsa er en af Spaniens førende gourmet-producenter af Jamon. Hans flokke af Iberico-svin strejfer over 10.000 hektar rullende krattskov i Salamanca. Victor er en af vores leverandører.

josh-1.jpg

Josh Merrow

en dobbelt amerikansk / spansk statsborger, har oprettet og kørt onlinebutikker siden 1999. Han har arbejdet med Victor og Ramón siden 2007. Han kender e-handel, onlinesikkerhed, og han ved at for en online-forretning skal trives, skal den tilfredsstille og glæde 100% af sine kunder. Josh styrer butikken.

josep2-1.jpg

Josep Baiget

Ramóns søn er ansvarlig for at sikre, at vores ordrer pakkes perfekt og sendes til tiden. Josep fører tilsyn med lagerpersonalet og logistikken.

montse.jpg

Montse Vancells

svarer vores telefoner og e-mail på engelsk og spansk. Hun har arbejdet i Jamonbranchen i 15 år. Hvis du vil bestille via telefon eller har et spørgsmål, kompliment eller klage, tager hun sig af dig.